Meer dan ooit wordt er gevraagd en gezocht naar

een totaaloplossing

zonder gedoe’.

Een onderneming die in no-time uitgroeide tot één van Europa’s grootste spelers en middels een overname onderdeel werd van een gerenormmeerde internationale energieleverancier, waar onder andere ook Essent deel van uitmaakt.

Met Qubiqs richten wij ons nu specifiek op Nederland, waar wij met onderscheidende producten en diensten opnieuw hét verschil maken door in alle opzichten een ongekende meerwaarde te leveren.

Onze jarenlange ervaring en knowhow over hoe je een aangenaam binnenklimaat creëert, is door ons in eerste instantie opgebouwd in de verwarmingsindustrie. Een industrie die wij revolutionair veranderde met onze lage temperatuur radiatoren.

Het besef dat een nog energie neutraler binnenklimaat alleen te realiseren is door woningen gedegen te isoleren, was in 2009 voor ons aanleiding om een eigen isolatiebedrijf te beginnen.

Wij bieden opdrachtgevers een gedegen en doordacht antwoord op isolatievraagstukken. Hoe complex ook. Vanuit onze jarenlange ervaring, knowhow en expertise weten wij als geen ander hoe we aan wooncomfort een maximale waarde toekennen. We geloven bovendien heilig in de kracht van kennis. Kennis waarmee we opdrachtgevers in alle open- en eerlijkheid kunnen adviseren over wat echt nodig is om een woning optimaal te isoleren.

Nieuwbouw of renovatie?

Wij komen met de juiste oplossing voor elke situatie.

Het wooncomfort optimaliseren.

Dat is voor ons het fundament en

uitgangspunt van ieder isolatie-advies.

Onze jarenlange ervaring in de verwarmingsindustrie, maar ook ventilatie- en isolatiewereld maakt ons bij uitstek een gesprekspartner met meerwaarde.

Om tot een gedegen advies te kunnen komen, is het noodzakelijk om de locatie, de woning en de directe omgeving kritisch te bekijken en onderzoeken.

Waar nodig betekent dit dat we bepaalde elementen nader willen inspecteren, zoals bijvoorbeeld de spouw of de kruipruimte. Reden dat u het liefst ‘live’, face-to-face ontmoeten.

Eenmaal samen kunnen we uw ideeën toetsen en eventuele vragen over isolatie beantwoorden.