Over

Qubiqs

Om tot een gedegen advies te kunnen komen willen wij de woning(en) waar het om gaat altijd zien. Iedere situatie is tenslotte anders. Los van een uitgebreide inspectie, controleren wij ook bouwkundige en technische elementen, zoals de staat van de buiten- en binnenmuren. Maar ook checken we waar nodig de dikte van de spouw. Als we samen tot overeenstemming komen hoe we een woning willen gaan isoleren, dan is dat vervolgens ook binnen een dag geregeld. Zonder dat het hele huis op z’n kop gaat én – ook niet onbelangrijk – zonder rommel.

Als Qubiqs garanderen we overigens niet alleen het rendement, maar ook de specifieke producteigenschappen van door ons toegepaste materialen als ook samenstelling van de door ons geadviseerde isolatierecepturen. Reden dat wij op al onze isolatie oplossingen 10 jaar garantie geven.

Referenties

01
Janssen de Jong Bouw
Wonen Zuid isolatie van 36 woningen
02
Caspar de Haan
Grote labelsprong voor 38 woningen in Blerick
03
Familie Westhovens – Gemert
Woonhuis spouwmuur isolatie
04
Wonen Limburg
Isoleren van meer dan 800 woningen

De wereld verandert en wij willen een actieve bijdrage leveren om deze beter te maken. Wat betekent dat wij vanuit onze expertise en vakkennis woningen en gebouwen beter isoleren dan wie dan ook. Met alle comfort en een lagere belasting van het milieu, maar vooral ook een lagere energierekening.

Isoleren met meerwaarde, is een keiharde belofte. Wij zien isoleren als een serieus vak. Een vak dat vraagt – zo niet schreeuwt – om knowhow en expertise.

Vakmanschap is wat ons onderscheidt van anderen. Bij ons draait het om de inhoud. Om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Onze jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij grote(re) isolatiebedrijven, maar vooral ook onze overtuiging dat het altijd beter kan, maakt ons een gedegen gesprekspartner, adviseur en uitvoerder.

We weten dat energiewaardes alles bepalend zijn. Met Qubiqs is elke norm dan ook haalbaar, met de wetenschap dat dit ook nooit meer verandert. Als we iets doen, doen we het beter. Iedere keer weer, want net als de rest van de wereld, willen wij vooruit. Onze toegevoegde waarde resulteert in een meerwaarde. In alles. In effectiviteit, efficiency en rendement.