Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse functies!

Bekijk vacatures!
Afspraak maken

Cellulose: best natuurlijke vorm van isoleren

HR+ Cellulose is een door gerecycled krantenpapier vervaardigde isolatie en daardoor bijzonder milieuvriendelijk.

Het papier wordt door een doordachte behandeling verwerkt tot ‘vlokken’ die we onder druk in holle ruimten blazen. Er ontstaat een vormvaste en naadloze laag die natuurlijk isolerend, maar ook damp regulerend en geluidswerend is.

Toepasbaar als (tussen)wand-, (verdiepings)vloer- en dakisolatie.

Dit zijn onze 5 beloftes

  • 10 jaar garantie op isolatie
  • Directe besparing op energie
  • Gratis en vrijblijvend afspraak bij u thuis
  • Advies ‘op-maat’
  • Scherpe prijzen (inclusief installatie)

Nieuwbouw of renovatie?

Voor elke situatie het meest efficiënte systeem.

Eerlijk over onze prijs

Bij ons krijgt u een scherpe prijs voor uw isolatie en weet u precies waar u voor betaalt. Verder krijgt u altijd een aanbod dat past bij uw persoonlijke situatie qua isolatie verbetering.

De prijs die u bij ons betaald is nooit teveel en staat vast. Hierdoor komt er geen meerwerk en is uw woning of bedrijfspand weer klaar voor de toekomst.

Cellulose isolatie voor holle ruimtes

Met een goed geïsoleerde woning betaalt u minder verwarmingskosten. Bovendien is het beter voor het milieu want het is gemaakt van wollige cellulosevlokken (gerecycled krantenpapier). Cellulose isolatie is zowel bij nieuwbouw als oudere woningen mogelijk. Het wordt gebruikt om holle ruimtes te isoleren, denk aan; verdiepingsvloeren, plafond of een dak. Geluidsoverlast? Geen probleem, met cellulose gaat u dit ook tegen. Cellulose isolatie gebruikt u als (tussen)wand-, (verdiepings)vloer- en dakisolatie.

Beter, efficiënter en vooral
ook duurzamer

Het efficiënt isoleren van een woning is vakwerk. En dat vakwerk begint met een gedegen inspectie en onderbouwd advies. ‘Op maat’ want elke situatie vraagt vanuit duurzaamheid, technische mogelijkheden, kosten en besparing om doordachte keuzes te maken.

Wij bieden onze opdrachtgevers een gratis inspectie en advies aan en helpen ze daarbij. En omdat we uit ervaring weten waar we het over hebben, bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op onze producten en werkzaamheden!

Meer over ons

Referenties

Voor Wonen Limburg isoleren we meer dan 800 woningen

In opdracht van Wonen Limburg worden door ons ruim 800 woningen geïsoleerd en verduurzaamd. Een mooi project waarin we verschillende isolatiesystemen toepassen. Zo is er in de spouw gekozen voor glaswol en worden de vloeren vanuit de kruipruimte voorzien van lagen HR++ Jetspray. Beide systemen zorgen voor verhoging van het wooncomfort en verlaging van het energieverbruik.

Klik voor meer referenties en informatie (zowel zakelijk als particulier) hierlangs op ‘meer referenties’.

Bekijk referenties

Neem contact met ons op

Qubiqs Nederland
Schansweg 14 A
5758 RH Neerkant

+31 (0)85 22 22 010
info@qubiqs.nl

Qubiqs België
Bedrijvenlaan 24A
9080 Lochristi

+32 (0)9 298 13 75
info@qubiqs.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.