Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse functies!

Bekijk vacatures!
Afspraak maken

Isolatieherstel

Sommige woningen of gebouwen zijn, vooral in de zeventiger en tachtiger jaren, weliswaar (na-)geïsoleerd, maar de isolerende waarde daarvan ligt vandaag de dag vaak ver onder de vereiste energietabellen. Soms ligt dat aan het door de tijd aangetaste voegwerk, vorstschade of poreuze bakstenen en voegen. Die tasten ook de kwaliteit en efficiëntie van de isolatie aan waardoor de thermische prestaties meetbaar verminderd zijn.

Afhankelijk van de situatie moet bestaand isolatiemateriaal verwijderd, vervangen of aangevuld worden met nieuw, thermisch sterker en Europees gekeurd, isolatiemateriaal. Op elke vraag naar isolatieherstel, volgt eerst een vrijblijvend bezoek door een van de isolatiespecialisten van Qubiqs. Hij inspecteert de bestaande situatie en geeft advies hoe de warmteweerstand weer duurzaam en vakkundig hersteld kan worden, wat de kosten daarvan, de besparing van energie én de verhoging van het wooncomfort.

Bel direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak en een gratis advies, inclusief offerte!

Dit zijn onze 5 beloftes

  • 10 jaar garantie op isolatie
  • Directe besparing op energie
  • Gratis en vrijblijvend afspraak bij u thuis
  • Advies ‘op-maat’
  • Scherpe prijzen (inclusief installatie)

Nieuwbouw of renovatie?

Voor elke situatie het meest efficiënte systeem.

Eerlijk over onze prijs

Bij ons krijgt u een scherpe prijs voor uw isolatie en weet u precies waar u voor betaalt. Verder krijgt u altijd een aanbod dat past bij uw persoonlijke situatie qua isolatie verbetering.

De prijs die u bij ons betaald is nooit teveel en staat vast. Hierdoor komt er geen meerwerk en is uw woning of bedrijfspand weer klaar voor de toekomst.

Het voordeel van isolatieherstel

Isolatieherstel door Qubiqs kent een aantal voordelen; zo verbetert u de thermische prestaties van uw pand en blijft het aanzicht van uw pand gelijk. Omdat wij een grondig onderzoek uitvoeren weten onze specialisten welke methode toegepast moet worden om uw isolatieherstel uit te voeren. In de meeste gevallen kan het herstel binnen een kort tijdsbestek plaats vinden. Qubiqs gebruikt dampopen materialen voor het herstel, waardoor uw muur, wand, dak of vloer kan blijven ademen en er geen problemen optreden na het herstel.

Beter, efficiënter en vooral
ook duurzamer

Het efficiënt isoleren van een woning is vakwerk. En dat vakwerk begint met een gedegen inspectie en onderbouwd advies. ‘Op maat’ want elke situatie vraagt vanuit duurzaamheid, technische mogelijkheden, kosten en besparing om doordachte keuzes te maken.

Wij bieden onze opdrachtgevers een gratis inspectie en advies aan en helpen ze daarbij. En omdat we uit ervaring weten waar we het over hebben, bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op onze producten en werkzaamheden!

Meer over ons

Referenties

Voor Wonen Limburg isoleren we meer dan 800 woningen

In opdracht van Wonen Limburg worden door ons ruim 800 woningen geïsoleerd en verduurzaamd. Een mooi project waarin we verschillende isolatiesystemen toepassen. Zo is er in de spouw gekozen voor glaswol en worden de vloeren vanuit de kruipruimte voorzien van lagen HR++ Jetspray. Beide systemen zorgen voor verhoging van het wooncomfort en verlaging van het energieverbruik.

Klik voor meer referenties en informatie (zowel zakelijk als particulier) hierlangs op ‘meer referenties’.

Bekijk referenties

Neem contact met ons op

Qubiqs Nederland
Schansweg 14 A
5758 RH Neerkant

+31 (0)85 22 22 010
info@qubiqs.nl

Qubiqs België
Bedrijvenlaan 24A
9080 Lochristi

+32 (0)9 298 13 75
info@qubiqs.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.