Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse functies!

Bekijk vacatures!
Offerte aanvragen

Op een duurzame manier een gezonder binnenklimaat en lagere energierekening.

Genoemde kennis en ervaring hebben we opgedaan bij gerenommeerde bedrijven in Nederland en België. Al jaren onderscheiden ons van andere aanbieders door onze persoonlijke benadering van de vraag naar isolatie. En natuurlijk door onze eigen vakmensen die de kwalitatief hoogstaande producten en systemen elke dag in praktijk toepassen.
Met als gegarandeerd resultaat:
comfort verhogende en energiebesparende isolatie-oplossingen.

Onze jarenlange kennis en ervaring in het creëren van een aangenaam binnenklimaat zetten we in bij onze passie om wooncomfort te verhogen.

De klimaatveranderingen en de noodzaak om op een milieuvriendelijkere en duurzamere manier met energie om te gaan staan daarbij voorop.

Wij bieden zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers een degelijk en onderbouwd advies bij elke vraag naar isolatie van woning en andere gebouwen.

Nieuwbouw of renovatie?

Voor elke situatie het meest efficiënte systeem.

Verhoging van het wooncomfort en verlaging van het energieverbruik,

dat is de basis van elk isolatieadvies.

Onze jarenlange ervaring in de branche maakt ons bij uitstek een gesprekspartner met meerwaarde.
Een gedegen advies begint met een grondige en professionele inspectie van de woning of het gebouw.

We inspecteren elementen zoals de binnen- en buitenmuren, de spouw en/of de kruipruimte.
We onderbouwen ons advies, rekenen de kosten en besparingen voor en beantwoorden uw vragen.

HR++ EPS parels

Onze parels zijn vochtregulerend vanwege hun gesloten celstructuur van EPS (geëxpandeerd polystyreen). Onze HR++ EPS parels vinden blindelings hun weg in de spouw, hierdoor wordt uw woning optimaal geïsoleerd. Door de geringe diameter van 0,35 cm wordt ieder hoekje en elk gaatje gevuld en afgedicht. In de spouw zorgt een speciaal, duurzaam en milieuvriendelijk hars ervoor dat de parels een homogene stevige plaat vormen.

Toepassingen: Spouwmuurisolatie, dakisolatie, (tussen)vloerisolatie, vloerisolatie

Download

HR++ Glaswol

Glaswol beschermt zowel tegen hitte als koude, maar ook tegen vocht van buitenaf waardoor warmte beter wordt vastgehouden. Hierdoor ontstaat een aangenaam binnenklimaat met een optimale warmteverdeling. De manier waarop wij het materiaal in de spouwmuur brengen zorgt voor een dusdanige evenredige verdeling van de isolatie zodat ook in de spouw eventueel aanwezige koudebruggen worden opgeheven. Dat er tevens voor zorgt dat geluiden van buiten naar binnen en andersom worden gedempt.

Toepassingen: Spouwmuurisolatie, dakisolatie, (tussen)vloerisolatie

Download

Impregneren

Bij het impregneren van een gevel smeren we een coating op de gevel. Dit ultradunne, beschermende laagje heeft een waterafstotende, brandwerende en schimmelwerende werking. Het zorgt ervoor dat vocht niet meer in de gevel kan trekken en dus ook niet via de spouw uw woning binnen kan komen.

Toepassingen: Gevelonderhoud

Download

HR+ Cellulose

Cellulose is een bijzonder milieuvriendelijk isolatiemateriaal dat door recycling van krantenpapier wordt verkregen. Papier dat door middel van een doordachte behandelingsmethode tot zeer fijne ‘vlokken’ wordt getransformeerd. Dit isolatiemateriaal wordt door ons onder druk in holle ruimtes ingeblazen om een vormvaste en naadloze isolatielaag te vormen die tevens dampregulerend, isolerend en geluidswerend is.

Toepassingsgebieden: (Tussen)wanden en verdiepingsvloeren, dakisolatie

Download

Plixxopol®/Plixxonat Isolatieschuim

Los van een relatief hoge isolatiewaarde en een uitstekende thermische werking heeft isolatieschuim ook vochtwerende en brandwerende eigenschappen. Het grootste voordeel van dit materiaal is dat wij met dit product de isolatie van spouwen die reeds eerder, maar slecht geïsoleerd zijn eenvoudig kunnen optimaliseren. Dit isolatieschuim is een echte probleemoplosser waarmee we elk lek vinden, vullen en verhelpen zonder dat we de bestaande isolatie hoeven te verwijderen.

Toepassingen: Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatie van kelder en dak

Download

Neem contact met ons op

Qubiqs Nederland
Schansweg 14 A
5758 RH Neerkant

+31 (0)85 22 22 010
info@qubiqs.nl

Qubiqs België
Bedrijvenlaan 24A
9080 Lochristi

+32 (0)9 298 13 75
info@qubiqs.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.