Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse functies!

Bekijk vacatures!
Afspraak maken

Qubiqs

aangenaam!

Als wij spreken over wooncomfort en een gezond binnenklimaat, weten we waar we het over hebben. Eigenaar van Qubiqs, Elo Dhaene, startte namelijk zijn loopbaan binnen de verwarmingsindustrie. Een innovatieve industrie gezien de ontwikkeling van onder andere de lage temperatuur verwarming. Ook toen al lag besparing van energie en verhoging van wooncomfort aan de basis van diverse ontwikkelingen.

Na diverse functies bij gerenommeerde merken en vooruitstrevende bedrijven, startte hij in 2009 een isolatiebedrijf: Isoprofs. Ook hier stond energiebesparing en wooncomfort voorop. Het succes bleef niet onopgemerkt en internationale energieleverancier Essent nam het bedrijf over.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en energiebesparende ideeën en de drang om een steentje bij te dragen aan het verminderen van de klimaatveranderingen stimuleren een vooruitstrevend ondernemer. Zo is ook het idee ontstaan om de warmte in de winter binnen te houden en de warmte (hitte) in de zomer buiten. Ofwel, de voordelen van isolatie en het plaatsen van airco/warmtepomp combineren.

Qubiqs heeft alweer een belangrijke positie in de Nederlandse markt voor isolatie en airco verworven, waarbij het persoonlijke contact tussen opdrachtgever en de medewerkers van Qubiqs voorop staat.

Daarom staat Elo, inmiddels met samen met Dirk Jacobs en Renaat Pattyn (België), nog steeds aan het roer van een sterke en groeiende organisatie, gespecialiseerd in isolatie en airco.

Een organisatie met een vestiging in Deurne (Neerkant) en Lochristi (Vlaanderen België) en inmiddels ruim 45 collega’s die zich dagelijks inzetten om aan de verwachtingen van opdrachtgevers te voldoen en bij te dragen aan het besparen van energie.

Wij dragen bij aan het op een duurzame wijze verhogen van het wooncomfort. Vanuit onze expertise en vakmanschap isoleren we woningen en gebouwen en installeren we energie-efficiënte airconditioning.

Goede isolatie is een combinatie van kwalitatief hoogstaande producten en vakmanschap.

Producten kun je kopen, vakmanschap leer je in de praktijk. En onze vakmensen isoleren al ruim 10 jaar woningen en andere gebouwen. Hun kennis en ervaring is essentieel voor het uiteindelijke resultaat. En dat is het enige wat telt en ons onderscheidt van veel andere bedrijven. 

Werkwijze Qubiqs

Na uw aanvraag voor isolatie en/of installatie van airco, maken we een afspraak voor een gratis bezoek door een van onze specialisten. We voeren een uitgebreide inspectie uit waarbij we voor isolatie onder andere de staat van de binnen- en buitenmuren en de spouw controleren. Verder meten we de dikte van de spouw en de oppervlakte van de spouwmuren op. Voor de installatie van airco berekenen we onder andere de vereiste capaciteit en controleren we de (elektrotechnische) mogelijkheden van plaatsing van de binnen-en buitenunit(s). Op basis van de wensen en mogelijkheden, maakt onze adviseur direct een vrijblijvende offerte.
Na schriftelijk akkoord, plannen we de werkzaamheden in overleg met de opdrachtgever in. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, nemen deze vaak niet meer dan 1 dag in beslag. En nadat we alles opgeruimd hebben, hoeft u alleen nog maar te genieten van uw lagere energierekening en uw hoger wooncomfort!

Bel direct voor het maken van een vrijblijvende afspraak en een gratis advies, inclusief offerte!

Certificering

Qubiqs onderscheidt zich in de markt door kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid.
De door ons gebruikte materialen en systemen voldoen aan de vereiste keurmerken en onze werkzaamheden worden conform strenge certificeringen uitgevoerd.

Naast het KOMO-certificaat (NL) en ons Belgisch certificaat hebben we BRL 100 en BRL 200. In BRL 100 zijn de eisen voor bedrijven en in BRL 200 de eisen voor personen vastgelegd. Bij airco werken we met zogenaamde F-gassen waarvoor veel Europese regel- en wetgeving van toepassing is en waarvoor certificering meer dan noodzakelijk is. Met het STEK-certificaat voldoet Qubiqs dan ook aan méér dan alleen de minimale (wettelijke) eisen in de sector. We tonen aan dat Qubiqs staat voor veiligheid en voor duurzame werkwijzen.

Garantie bij Qubiqs

Qubiqs garandeert niet alleen een hoog rendement, maar ook een lange levensduur
van de geleverde materialen, systemen en installaties. Op door ons geleverde en geïnstalleerde airco(‘s) is dat 5 jaar, op onze isolatie maar liefst 10 jaar.

Neem contact met ons op

Qubiqs Nederland
Schansweg 14 A
5758 RH Neerkant

+31 (0)85 22 22 010
info@qubiqs.nl

Qubiqs België
Bedrijvenlaan 24A
9080 Lochristi

+32 (0)9 298 13 75
info@qubiqs.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.