Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse functies!

Bekijk vacatures!
Afspraak maken

Op zoek naar een energiezuinig en efficiënt koelsysteem?

Qubiqs houdt van duidelijkheid en daarom komt u ook met de totale kosten bij ons nooit voor verrassingen te staan. Dat kan alleen als we de situatie ter plaatse inspecteren en zien welk systeem het meest efficiënt is, welke materialen we nodig hebben en welke werkzaamheden verricht moeten worden om u (in de regel) binnen 1 dag te laten genieten van verkoelend wooncomfort.

Omdat mensen over het algemeen in hun leven maar 1 of 2 keer via internet op zoek gaan naar airco, “verdwalen” ze in de prijzen en aanbiedingen.

Die zijn vaak niet met elkaar te vergelijken omdat de ene leverancier geen installatie aanbiedt, de ander pas na het kiezen van de units de materialen voor montage erbij optelt, weer een ander verschil maakt in ‘installatie/montage’ en ‘inbedrijfstelling’ etc..

Vandaar dat onze specialisten te allen tijden bij u langs komen voor een vrijblijvend advies en een vrijblijvende offerte.

Bel dus vandaag nog voor een afspraak!

Nieuwbouw of renovatie?

Voor elke situatie het meest efficiënte systeem.

Nu bij Qubiqs scherpe ‘all-in’ prijs voor een energiezuinig single split airco systeem

Behaaglijk warm in de winter, aangenaam koel in de zomer. Met een airco systeem in huis of kantoor realiseert u tegen lage energiekosten een aangenaam klimaat. Tijdelijk heeft Qubiqs een ‘coole’ actie en biedt het gemak en comfort van airconditioning aan voor een zeer scherpe prijs!

Inventro Passion Eco
De Inventor Passion Eco biedt flexibiliteit, maximale energiebesparing en hoge prestaties. Deze single split airco met standaard Wifi en een vermogen van 2,6 kilowatt kan bovendien in vrijwel alle situaties worden toegepast. De buitenunit stuurt 1 binnen-unit aan die de ruimte naar keuze koelt, ventileert en verwarmt. In de prijs is bovendien een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs en de montage inclusief leidingwerk* inbegrepen.

Profiteer nu
Wilt u voor een zeer scherpe prijs een kwalitatief hoogwaardig en energiezuinig aircosysteem inclusief montage? Profiteer dan nu!

Neem contact met ons op

Qubiqs Nederland
Schansweg 14 A
5758 RH Neerkant

+31 (0)85 22 22 010
info@qubiqs.nl

Qubiqs België
Bedrijvenlaan 24A
9080 Lochristi

+32 (0)9 298 13 75
info@qubiqs.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.