Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse functies!

Bekijk vacatures!
Afspraak maken

Zonnepanelen: voor klimaatneutraal wonen of ondernemen

Zonnepanelen zijn niet alleen een goede investering als je wilt ontsnappen aan hoge maandelijkse energiekosten, maar dragen ook bij aan klimaatneutraal wonen of ondernemen.

De kwalitatieve zonnepanelen waar wij mee werken zijn van de merken Hyundai en Jinko Solar. Ze zijn grondig getest en dragen de benodigde keurmerken, waaronder die van het gerenommeerde TUV Nederland. In een adviesgesprek bekijken we welke zonnepanelen het beste bij uw situatie passen en nemen we eventuele wensen mee. De panelen worden op een vakkundige manier gemonteerd door ervaren vakmensen.

Huyndai

Hyundai levert betrouwbare zonnepanelen van topkwaliteit, ze behoren tot de zogeheten Tier-1 klasse. Dat betekent dat ze bij de top 2% van de zonnepanelen fabrikanten wereldwijd horen. De panelen hebben een speciale coating, waardoor ze beschermd worden tegen vuil en corrosie. Hierdoor behouden de zonnepanelen gedurende hun levensduur optimale prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Het esthetisch en veelzijdig ontwerp van de panelen maakt ze geschikt voor diverse toepassingen, of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële installaties.

Jinko Solar

Jinko Solar staat bekend om hun hoge efficiëntie bij de omzetting van zonne-energie naar elektriciteit. De zonnepanelen van Jinko Solar worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en ondergaan uitgebreide kwaliteitscontroles om te zorgen voor consistentie en lange levensduur. Dit maakt Jinko Solar een betrouwbare keuze voor investeringen in zonne-energiesystemen. Ze bieden zowel monokristallijne als bifaciale zonnepanelen aan. Monokristallijne panelen hebben een hogere efficiëntie en presteren goed bij beperkte ruimte, terwijl bifaciale panelen ook energie kunnen opwekken via de achterkant door het weerkaatsen van zonlicht op oppervlakken zoals grond of gebouwen.

Dit zijn onze 5 beloftes:

  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid
  • Korte- én langetermijnbesparing op energie
  • Vrijblijvende afspraak bij u thuis
  • Advies op maat
  • Scherpe prijzen, inclusief installatie

Nieuwbouw of renovatie?

Voor elke situatie het meest efficiënte systeem.

Profiteer van de zon

We genieten in de zomer van de zon en de aangename temperaturen die daarbij horen. Maar de zon is meer, het is een duurzame energiebron. Door eigen energie op te wekken profiteert u op de langere termijn van financiële besparingen. Daarnaast maakt het onroerend goed een stuk interessanter bij verkoop of verhuur.

Ons advies: profiteer van de zon en investeer in deze onuitputtelijke bron van energie met zonnepanelen van Qubiqs.

Meer over ons

Referenties

Voor Wonen Limburg isoleren we meer dan 800 woningen

In opdracht van Wonen Limburg worden door ons ruim 800 woningen geïsoleerd en verduurzaamd. Een mooi project waarin we verschillende isolatiesystemen toepassen. Zo is er in de spouw gekozen voor glaswol en worden de vloeren vanuit de kruipruimte voorzien van lagen HR++ Jetspray. Beide systemen zorgen voor verhoging van het wooncomfort en verlaging van het energieverbruik.

Klik voor meer referenties en informatie (zowel zakelijk als particulier) hierlangs op ‘meer referenties’.

Bekijk referenties

Neem contact met ons op

Qubiqs Nederland
Schansweg 14 A
5758 RH Neerkant

+31 (0)85 22 22 010
info@qubiqs.nl

Qubiqs België
Bedrijvenlaan 24A
9080 Lochristi

+32 (0)9 298 13 75
info@qubiqs.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.